Image

Varför ta konsumentkredit med Globe Finance?

Varför ta konsumentkredit med Globe Finance?

Konsumentkredit är kredit som tillgodoser lånebehovet för en låntagare som vill finansiera köp av konsumtionsvaror.
Detta är ingen kredit, dvs en kredit som utlöser köp av en produkt och uppvisande av dess faktura (som med Billån).
En konsumentkredit beviljas av ett kreditinstitut i den mån låntagaren kan återbetala den. Innan man söker låntagare måste därför varje låntagare känna till sin förmåga att låna konsumtionsvaror och lära sig om de låneräntor som konsument kreditmarknaden erbjuder.

Konsumentgäldenär på Globe Finance, ett snabbt krediterbjudande och 100 % online

Om du funderar på att finansiera ett konsumtionslån för att finansiera köp av en bil, tv eller annan konsumentprodukt, är Globe Finance här för att erbjuda dig en annan typ av konsumtionslån.
För att prenumerera på en konsumentkredit, vänja dig inte vid att besöka en byrå eller vända dig till stora bankinstitut, tänk på alternativet Globe Finance.
Globe Finance är en plattform för konsumentkrediter som ger dig ännu en konsumentkreditupplevelse, och gör allt de kan för att ge dig kredit - enklare, snabbare, konkurrenskraftiga priser och bäst av allt 100 % online!

Vem är Globe Finance, denna nya konsumentkreditaktör?

Globe Finance är en del av den franska FinTech-familjen, startups som revolutionerar ekonomi med ny teknologi. Utlåningsplattformen har en banklicens utfärdad av ACPR (Prudential Control and Resolution Authority) och AMF (Autorité des Marchés Financiers) sedan 2011, då Globe Finance beviljade lån i Frankrike. Detta godkännande gör det möjligt för honom att arbeta i andra europeiska länder.
I Frankrike framstår plattformen som det nya flaggskeppet för konsumentkrediter: i mars 2017 finansierades en halv miljard euro i konsumentkrediter!
  • LÖSNING
  • KAMPANJ

Är Sodiams socialtjänst en riktig konsumentkreditbank?

Globe Finance är ett konsumentkreditinstitut men fungerar inte som en bank; Plattformen positionerar sig som en mellanhand mellan låntagare och professionella investerare. Konsumentlånen som Globe Finance tillhandahåller finansieras med andra ord av olika investerare (företag, institutioner, föreningar eller privatpersoner).
Tja, din konsumentkredit kommer från en dygdig modell där dina pengar kommer från en investering från vårt community!

Vilka är fördelarna med konsumentkrediter med Globe Finance?

Sodiams socialtjänst syftar till att skaka om konsumentkreditkoder för låntagare genom att sätta ny teknik i centrum för sin verksamhet. Så här erbjuder Globe Finance en kredit som består av flera delar: Enkelhet; Din låneansökan skickas online på bara 4 minuter!
Online; Alla dina förfrågningar görs online, genom att signera och ladda ner dina personliga dokument låter dig göra din förfrågan på distans med total enkelhet
hastighet; Globe Finance kommer att svara dig så snart din låneansökan är klar inom mindre än 24 timmar! Säkerhet; Globe Finance har ett robust system för att skydda din personliga information, dina låneansökningar kan behandlas säkert online
VILL DU HA ETT SNABB OCH PÅLITLIGT LÅN? Kontakta oss