Image

100 % låneansökan onlineg

Signera ditt kontrakt online, ladda ner nödvändiga dokument för din fil med din mobil eller din dator.

Image

Ditt svar inom 24 timmar!

Fyll i din låneansökan inom 4 minuter för att få omedelbar feedback. Skicka tillbaka hela filen och få svar

Image

Säker plattform

Globe Finance är den enda onlineutlåningsplattformen i Europa med en egen bank

Image

Varför gör jag ett Billån på Globe Finance?

Billån, was ist das?

Ett billån är ett lån för att köpa en ny eller begagnad bil.
Den här typen av lån utlöses när du köper en bil och kan inte användas för att köpa någon annan egendom, precis som motorcykellånet.
Så det skiljer sig från ett privatlån, som syftar till att stärka kassaflödet. Billånet eller billånet uppfattas därför bättre av en bankman än privatlånet

Billånet går in i en ny eller begagnad bil

Billåns driftsätt ändras inte när du köper ett nytt eller begagnat fordon.
Uppenbarligen skiljer sig priserna ofta mellan ett nytt och ett begagnat fordon. Därför är kreditvolymen inte densamma. När det gäller ett nytt fordon tar dock bankmannen hänsyn till kontantinsatsen till återförsäljningen av fordonet om det sker inom de första 5 åren efter köpet.
När det gäller en begagnad bil är kontantinsatsen för vidareförsäljning ofta mindre, även om priset är mindre viktigt.
Innan du gör ett billån, beräkna din billånekapacitet för att få en uppfattning om den maximala kredit du kan göra anspråk på.

Billån : die Gründe für die Wahl von Globe Finance

Globe Finance, den enda utlåningsplattformen för privatkunder i Europa med ett eget ackrediteringsorgan utfärdat av den franska principen för tillsynsmyndighet (ACPR), revolutionerar konsumentutlåningen i Europa och erbjuder nu ett lönsamt alternativ till traditionella låneföretag. Genom vår innovativa refinansieringsmodell möjliggör vårt företag idag professionella investerare (fysiska personer men även juridiska personer: företag, pensionsfonder, försäkringsbolag, stiftelser etc.) att finansiera lån direkt. Konsumtion av franska, italienska och spanska hushåll.
Mer än 72 000 europeiska kunder är redan förförda av Sodiams sociala tjänsteerbjudande.
  • KAMPANJ
  • LÖSNINGAR

Fördelarna med Billån hos Globe Finance

För att finansiera köpet av din bil erbjuder Globe Finance den enklaste låneansökan online på marknaden tack vare dess analysteknik. Få ett omedelbart svar och ett definitivt svar på mindre än 24 timmar! *. Du kan kräva ett belopp mellan 1 000 och 40 000 euro.
Förutom snabbheten och enkelheten i vårt erbjudande, garanterar Globe Finance integriteten för användarnas personliga information och säkerheten för deras plattform.

Hur ansöker du om ett billån med Globe Finance?

Konkret, för att göra en förfrågan med oss, inbjuder vi dig att utföra en simulering: med några få klick och på mindre än 5 minuter kommer du att kunna fylla i vårt säkra formulär och få ett omedelbart principsvar.
Då föreslår vi att du undertecknar ditt kontrakt elektroniskt och skickar oss de dokument du behöver för att studera din fil.
Vi åtar oss att fatta ett finansieringsbeslut inom 24 timmar* efter att vi mottagit hela filen och skickat pengarna till dig på rekordtid.
Tack vare vår innovativa och säkra internetplattform kommer du också att dra nytta av de mest förmånliga villkoren för ditt Billån, så tveka inte att simulera ditt billån med Globe Finance.

VILL DU HA ETT SNABB OCH PÅLITLIGT LÅN? Kontakta oss